ASSESSORIA RAMON RUESTES

Des dels seus inicis al febrer de 2008, la nostra empresa ha sofert una constant evolució fins a esdevenir la realitat que representa a la actualitat.

Està formada per un equip de joves professionals amb una experiència contrastada dins del sector i en contínua formació per adaptar-se a les constants variacions de les normatives fiscals, laborals i administratives. El nostre objectiu primordial es basa en aportar la nostra experiència perquè els nostres clients obtinguin un major benefici en el seu activitat professional o particular mitjançant el nostre assessorament i la adaptació de la seva activitat als comptants canvis legislatius.

Qualsevol persona que iniciï o desenvolupi una activitat professional o mercantil busca simplificar en tot el possible els tràmits amb l’ administració per poder dedicar-se al realment important, treure el seu negoci endavant. Facilitar i optimitzar en tot el possible les obligacions fiscals, laborals i comptables que té tota empresa o ciutadà a través de la celeritat en els tràmits i la professionalitat del nostre equip és el objectiu del nostre treball.

El que s’ha exposat es complementa amb l’assessorament constant en qualsevol dubte o tràmit amb l’administració o amb tercers que tingui el ciutadà, autònom o empresa. Juntament amb l’eficiència i professionalitat, la proximitat i la confiança dipositada pels nostres clients són elements vitals per a la nostra manera d’entendre el negoci.

Estem aquí per ajudar-te

RAMON RUESTES FAIRE

RAMON RUESTES FAIRE

Responsable de les àrees de fiscal i laboral

PILAR REBELLON TORRA

PILAR REBELLON TORRA

Responsable de l'àrea d'autònoms

GERARD MERCADÉ XANDRI

GERARD MERCADÉ XANDRI

Responsable de l'àrea d'empreses